Døre / vinduer

Vil du have vedligeholdelsefri træ-alu vinduer, eller sværger du til træ og maling?

Tid til nye vinduer?

Skal du skifte vinduer og døre? Skal du have en ny, total vinduesløsning?

Vil du have vedligeholdelsefri træ-alu vinduer, eller sværger du til træ og maling? Vil du ha 2-lags ellers 3-lags glas? Skal din tyverisikring være i top? Vil du have anverfere i messing eller galvaniserede stormkroge. Skal du have 3-fags dannebrogsvinduer eller bondehusvinduer med redningsåbent? Ønsker du tophængte vinduer med stanglås eller store skydedørspartier, faste vinduer eller kittede ruder?

TJ Tømrerfirma har Know how til montagen og kan vejlede dig i købet. Listen over populære produkter er lang: Rationel, Outline, Ideal-combi, KPK, Hvidbjerg, Velfac eller Velux ovenlys? Thomas Jørgensen har gode erfaringer med de fleste.​

TJ Tømrerfirma er klar til at hjælpe dig.

Tæt dialog

Ønsker og behov kan variere, og derfor indgår vi altid i en tæt, indledende dialog med dig omkring netop dit projekt. På den måde undgår vi misforståelser og kan nå bedst muligt i mål med den skræddersyede løsning. Du kan altid føle dig tryg ved at overlade opgaven til os. Vi holder dig opdateret gennem hele forløbet.

Fokus på kvalitet og service

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline.

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Din garanti

TJ Tømrerfirma er medlem af byg

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Skræddersyede løsninger

Vores kunder har alle forskellige behov, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger med udgangspunkt i hver enkelte kundes ønsker. Inden vi går i gang, forventningsafstemmer vi med dig, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig? Det skal du ikke bekymre dig om. Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut. Du er i trygge hænder hos os.

Har du spørgsmål?

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.